Advies

Pixeldust maakt de mogelijkheden inzichtelijk omtrent het ontwikkelen van een nieuwe site. Wij geven een eerlijk en realistisch beeld van de opties en kosten. Wij werken samen met een breed netwerk van specialisten waardoor we expertise tegen de juiste prijs kunnen aanbieden.

WordPress

Hoewel Pixeldust maatwerk aanbiedt, adviseren wij het WordPress framework te gebruiken. Dit is veelgebruikte motor voor veelbezochte websites. Door WordPress te gebruiken kunnen we snel en doelgericht ontwikkelen.

Design

Bij Pixeldust kunt u kiezen tussen een maatwerk design of een bestaande template. Bestaande template worden aangepast naar uw huisstijl. Alle Pixeldust websites zijn responsive (werkend op alle apparaten) en werken in alle moderne browsers.

Service

Na oplevering zijn Pixeldust websites compleet beheerbaar. U kunt zelf alle pagina’s aanpassen. Pixeldust verzorgt graag de hosting (opslag) van uw website. Daarnaast bieden wij onderhoudspakketten aan met o.a. backups, updates en malwarescans.

Zoekmachines

Bij het ontwikkelen van de websites zorgt Pixeldust ervoor dat zoekmachines zoals Google en Bing uw website makkelijk kunnen vinden en indexeren. Op de lange termijn is het belangrijk om deze techniek te updaten en een trefwoordstrategie uit te voeren.

Social media

Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn kunnen mooie platformen zijn om uw website te promoten. Pixeldust kan het onderhoud van deze pagina’s volledig verzorgen door samen met u een social strategy te ontwikkelen.

Conversie

Door het meten van het gedrag van uw bezoekers kan Pixeldust uw conversie verbeteren. Vooral bij e-commerce oplossingen kan dit van grote waarde zijn. Met periodieke rapporten kunt u snel de resultaten inzien.